dEALER WORDEN?

100% elektrisch in jouw showroom

Afspraak maken
dEALER WORDEN?

100% elektrisch in jouw showroom

Afspraak maken
Een Nieuwe vorm van mobiliteit

Elektrisch innoveren

De wereld is aan het veranderen. 81% van de consumenten neemt duurzaamheidsaspecten mee in de koopbeslissing. In 2030 leeft meer dan 60% van de mensen in een stad. Zowel de particuliere- als zakelijke markt bewegen zich in een constante veranderende omgeving waarin duurzaamheid een steeds belangrijkere rol gaat spelen.

QiQi-Cars maakt het eenvoudig om mee te bewegen op deze marktvraag. Met een volledig assortiment in personen- en bestelwagens, in-house onderdelen en service. Met een exclusief rayon krijg je de ruimte om mee te ondernemen en staan de behoeften van je klanten centraal.

Grote mogelijkheden

Compacte oplossingen

De particulier wil comfortabel, veilig en duurzaam mobiel zijn. De professional stelt andere eisen, waarbij de afstand en doelmatigheid tot haar klant, cliënt of project zo efficiënt mogelijk moet worden gerealiseerd. QiQi-Cars biedt mobiliteit die dicht bij jouw klanten staat. Mobiliteit die duurzaam en schoon is, maar ook het gemak dient. Compacte oplossingen die kwaliteit uitstralen, plezier geven en vrijheid bieden. Perfect voor stad en streek. Voor goederen en personen, voor professional en particulier.

Totaal pakket

Maatwerk

QiQi-Cars kent een volledig assortiment in personenwagens, bestelwagens, onderdelen, service- en financieringsopties. Voor iedere onderneming wordt een uniek voertuigenpakket samengesteld voor showroom en/of demogebruik. Een QiQi-Cars dealerschap kent evenzo maatwerk: alleen sales, of de combinatie van sales, service en parts. Afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden. Zelfs in de rayonomvang. Maatwerk voor jou, maatwerk voor je klanten.

Koffie?
Achtergrond

Lease & wagenparkbeheer

35 jaar ervaring in de dealerwereld, fleetmanagement en leasing vormt de basis van de QiQi-Cars. De veranderende wereld van fossiel naar duurzaam en de opkomst van elektrisch rijden voor maken we van dichtbij mee. Vanuit de toenemende behoefte naar elektrische oplossingen in mobiliteit is een snelgroeiende formule ontstaan. Daardoor zijn we opzoek naar ondernemers die deelgenoot willen worden van QiQi-Cars, en de beweging die wij de Urban Movement noemen.