Voordat u een QiQi aanschaft is er altijd een moment waarop u nadenkt of u de QiQi gaat kopen, leasen of financieren. Als consument of voor uw onderneming. Hieronder worden de mogelijkheden voor financieringen aan bedrijven en consumenten nader uitgelegd..

Zakelijk

Bedrijven en zzp’ers

Voor bedrijven een zzp-ers bieden wij de mogelijkheid voertuigen te verkrijgen door koop of leasing. Als u besluit een QiQi te kopen, dan hebt u naast de zekerheid van 3 jaren garantie (tot 15.000km) de mogelijkheid om een volledig Reparatie en Onderhoudscontract af te sluiten. Een all-in pakket zonder risico’s, inclusief de batterijen, volledige zekerheid voor u!

De financieringsvorm Leasing maakt het mogelijk om 100% van het investeringsbedrag van uw QiQi te financieren. Dit kan inclusief of exclusief Servicecomponenten, zoals Reparatie & Onderhoud, Verzekering, Schadeservice etc. Een van de grote voordelen van lease: uw werkkapitaal wordt niet aangesproken. Zo blijft u in staat om direct in te spelen op veranderingen in de markt. De financiering is afgestemd op uw bedrijf en uw QiQi-Cars. U betaalt in vaste maandelijkse termijnen en het is bovendien vaak fiscaal aantrekkelijk. Elektrische auto’s kennen namelijk meerdere fiscale voordelen, zoals MIA en KIA.

Bij leasing maken we onderscheidt tussen operationele en financiële lease.

Voor Operational Lease: klik hier

Voor Financial Lease: klik hier

Privé

Consumenten

Voor consumenten bieden wij de mogelijkheid een auto te kopen of te financieren. Indien u als consument een financiering wenst dan verzoeken wij u onderstaande stappen te volgen. Lees alles nauwkeurig na, want:

Let op: Geld lenen kost geld!

Voor Consumenten financiering: klik hier

Hoe werkt QIQI Urban Finance?

KIES

UW QIQI Car

DOE

de aanvraag

Aanvraag

GOEDGEKEURD

LEVERING

QIQI CAR

Aanvraag QiQi Urban Finance.

Heeft u vragen of wilt u een aanvraag voor een QiQi Car financiering doen? Neem dan contact op met QiQi Urban Finance via financiering@qiqi-cars.nl

Of doe een online aanvraag via het onderstaande formulier.

Urban finance

Aanvraagformulier