QIQI wil samen met jou
de stad veroveren.

In deze spannende en uitdagende tijd is alles in beweging. QIQI is de Urban Movement die jou in beweging houdt. QIQI is overal en altijd je maatje als het om mobiliteit gaat. Maar Qiqi is meer. Het is je steun en toeverlaat als het Hollandse weer toeslaat. QIQI is degene die altijd klaar staat om je naar de leukste, stoerste en mooiste plekken in de stad te brengen.

QIQI brengt jou, je vrienden of collega’s naar elke plek in de stad die voor de anderen onbereikbaar is. En niet zomaar! QIQI tovert een glimlach op je gezicht en zorgt ervoor dat je de klussen ook in het hartje van de stad zonder problemen klaart.

De stad heeft karakter, is eigenwijs, we houden van haar vibe. De stad bruist van eindeloze mogelijkheden. Maar dan is er die regenachtige dag, hangt de smok over de stad en vind je geen parkeerplaats. Juist dan verlang je naar QIQI. Ze staat altijd in de buurt, ze laat geen spoor van dampen achter en ze past overal net wel in en langs!

QIQI is meer dan een auto,meer dan mobiliteit. QIQI is de beweging die de stad nodig heeft , de beweging die we nodig hebben om van de stad te blijven genieten:

QIQI is de urban movement